Stijlkamers

Ieder interieur heeft zijn eigen karakter. Door de meubels die men daarin plaatst wordt dit versterkt. Het is immers heel belangrijk om de sfeer te creëren die aansluit bij iemands smaak en waarbij je je prettig en veilig voelt. Binnen OOOX willen we daaraan een bijdrage leveren. We gaan hierbij uit van vier verschillende stijlen die we terug laten komen in onze unieke meubels.

OOOX - Modern
MODERN

Deze stijl omvat in eenvoud uitgevoerde, scherp afgelijnde bladen met bijvoorbeeld strakke poten. Deze kunnen van hout zijn maar ook een RVS onderstel past hier mooi bij.

OOOX - Industrieel
INDUSTRIEEL

Hierbij worden de tafelbladen waar mogelijk gecombineerd met staal, U-profielen of hoeklijnen. De onderstellen worden van vergelijkbare materialen gemaakt, tot aan de verweerde versie toe. De bladen kunnen van glad geschuurd tot grof geborsteld of gestraald zijn.

OOOX - Rustiek
RUSTIEK

Een stijl die gebaseerd is op de meer traditionele tafels waarvan het idee over het algemeen zijn grondslag vindt op bijvoorbeeld de kloostertafel, de tafel met houten kruispoot en de keukentafel. Deze tafels zijn geheel van hout inclusief de poten.

OOOX - Robuust
ROBUUST

Tafels waar het meer om de grove, grote, verweerde en lompere uitstraling gaat, die vervaardigd zijn uit het meer verweerde hout en waarvan de verhoudingen nogal eens uit balans zijn. Deze kunnen met allerlei onderstellen gecombineerd worden; van hout en RVS tot bijvoorbeeld smeedijzer.

Neem vrijblijvend contact met ons op