Eikenblad met blokpoot

De grootste tafel welke OOOX op dit moment heeft staan! Volledig handgemaakt en vervaardigd uit een Franse eikenboom, meet het tafelblad van deze tafel 100 cm bij 270 cm met een dikte van 6,1 cm. Het ontwerp is gebaseerd op die van de Amerikaanse markt waar deze tafel een aanstormende trend is.

De blokpoot kent een afmeting van 15 bij 6 cm met een massieve dwarsligger zodat deze poot goed bedacht is op zijn taak; het tillen van het immense blad. De blokpoot steekt door het tafelblad heen wat hem zowel modern als gewaagd maakt. Door deze poot 15 cm uit de hoek van de tafel te plaatsen, is het mogelijk om aan de kopse kanten van deze tafel ook stoelen te plaatsen. Daardoor is het mogelijk om aan deze tafel maar liefst 8 (!) stoelen te plaatsen.

Je kunt zelfs stoelen met armleuningen gebruiken welke over het algemeen breder zijn en dan nog is er voldoende ruimte over. De tafel is afgewerkt met een hoogwaardige kwaliteit olie welke de tafel beschermt tegen vloeistoffen en andere invloeden van buitenaf. Onderhouden kan simpelweg worden gedaan door hem af te nemen met een vochtige doek.