Badkamermeubel met binnenlades

Op basis van enkele ‘preview’ foto’s die we toestuurde, reageerde de klant op voorhand al super enthousiast! Dat geeft natuurlijk hooggespannen verwachtingen…

Uiteindelijk hebben we een fantastische eiken badkamermeubel opgeleverd in de kleur pure. Doordat we dit meubel op maat hebben kunnen maken, past het perfect in de beschikbare ruimte en wordt de badkamer optimaal gebruikt.

Het meubel is voorzien van een 3 cm dik blad, 2 grote lades voor de voorraad (lopend op een kogellagersysteem waardoor ze ook bij een zware belasting lekker soepel blijven lopen) en voorzien van 2 binnen lades waar de dames de nodige spulletjes in kwijt kunnen. De 2 grote lades zijn greeploos gemaakt zodat het meubel zijn strakke uiterlijk behoud. Alle onderdelen zijn in een twee componenten olie gezet waardoor het zonder problemen het badkamer klimaat overleeft.

Bij oplevering meteen maar even de waskommen geplaatst, de afvoer aangelegd en de kranen aangesloten. Klant weer helemaal tevreden kunnen maken met meerdere Whatsapp smileys en dikke duimen als resultaat.