Over OOOX

HANDCRAFTED QUALITY

Na niet langer onze obsessie voor handgemaakte houten meubelen te kunnen bedwingen, hebben wij in 2017 OOOX opgericht. Onze specialiteit is het maken van tafels op maat, op ambachtelijke wijze in onze eigen werkplaats. Elk meubelstuk is daarom uniek, of het nu om een eettafel, salontafel of een ander meubelstuk gaat.

Ons hout, voornamelijk eiken, selecteren wij persoonlijk in het departement Aveyron (Frankrijk). Voor onze tafels gebruiken we schaaldelen welke al jarenlang zon- en wind-gedroogd zijn. Alleen op die manier kunnen wij een meubelstuk van een hoge kwaliteit garanderen.

In onze showroom hebben we diverse voorbeelden staan waar we zelf zeer enthousiast over zijn. Mocht uw tafel daar niet tussen staan, of heeft u iets geheel eigenzinnigs in gedachte, dan gaan wij graag samen met u zitten om uw unieke meubelstuk te realiseren. Omdat we zelf onze tafels maken, zijn de mogelijkheden onbeperkt; van een eenvoudige boomstamtafel met bijpassende bank tot aan een modern ontwerp afgewerkt met RVS poten.

Graag verwelkomen wij u in onze prachtige showroom in Goirle, gelegen net onder Tilburg. Wij denken graag met u mee om uw persoonlijke wens te realiseren.

Team OOOX

Neem vrijblijvend contact met ons op